Kas ir Push, un kā tam pieteikties? 2018-07-23

Push paziņojumi – dažādi izdevīgi piedāvājumi, piemēram, atlaides, bonusi, akcijas un jauni kredītu piedāvājumi, kurus vari saņemt savā datorā, klēpjdatorā, planšetdatorā vai mobilajā ierīcē SMS formā! Šiem paziņojumiem var pieteikties ikviens bez jebkādas papildu maksas!

Kā pieteikties Push paziņojumiem?

  • Ienākot mūsu mājas lapā, Tev atvērsies logs, kurā tiks jautāts, vai vēlies saņemt paziņojumus no mūsu vietnes.
  • Lai piekristu paziņojumu saņemšanai, Tev ir jāuzspiež poga "Atļaut" (Allow, Разрешить). Ja nevēlies saņemt paziņojumus, spied pogu "Bloķēt" (Block, Блокировать), "Nē, paldies" (No thanks, Нет спасибо), "Ne tagad" (Not now, Не сейчас) vai arī "Nekad neatļaut" (Never allow, Никогда не допускайте) - poga ir atkarīga no tā, kādu pārlūkprogrammu vai ierīci Tu izmanto.

Rādīt paziņojumus

Uzzini izdevīgākos piedāvājumus arī Tu, piesakoties Push paziņojumiem internetā, jo šos jaunumus sasniedz tikai tie, kas devuši piekrišanu šiem paziņojumiem! Nekāda surogātpasta jeb "spama"!

Kā pieteikties Push paziņojumiem, ja pirms tam esi atteicies no Push paziņojumu saņemšanas?

  • Uzspied pogu zem atslēgas, kas atrodas blakus mājas lapas URL adreses ievadjoslai.
  • Piekrīti paziņojumu saņemšanai, nospiežot pogu "Atļaut" (AllowРазрешить). Iespējams, ka pēc piekrišanas paziņojumu saņemšanai, Tev tiks pieprasīts pārlādēt mājas lapu (reload, Перезагружать).

Push paziņojumi

Cik bieži tiek nosūtīti Push paziņojumi?

Push paziņojumi tiek nosūtīti tikai 1 - 3 reizes mēnesī. 

Jaunākie un izdevīgākie šī brīža kredītu piedāvājumi - dažādas akcijas, bonusi un atlaides, kas var būt noderīgas arī Tev! Šie paziņojumi ir līdzīgi īsziņām un mobilajiem brīdinājumiem, un, pats galvenais, tie netiek nosūtīti surogātpasta jeb "spama" formā, kuri mēdz būt nevēlami un pat ļoti uzbāzīgi.

Push paziņojums

Kā atteikties no Push paziņojumiem?

Ikvienam, kas ir pieteicies Push paziņojumiem, ir tiesības atteikties no to saņemšanas. Atteikties var jebkurā laikā, un tas ir pavisam vienkārši:

  • Uzspied uz atslēgas, kas atrodas blakus mājas lapas URL adreses ievadjoslai.
  • Noraidi paziņojumu piekrišanu (bloķēt).