Dāvanu idejas sieviešu dienā 2019-02-22

Aizvien straujākiem soļiem tuvojas pavasaris, kuru, kā jau katru gadu, gaidām ar nepacietību, lai sagaidītu pirmos plaukstošos pumpurus, izbaudītu saulainās dienas, dotos pirmajā piknikā un, protams, sagaidītu vienu no pirmajiem pavasara vēstnešiem - 8.martu, kas ir Starptautiskā sieviešu diena, kuru svin lielākajā daļā valstu visā pasaulē, tajā skaitā arī Latvijā.

Vai zināji?

Latvijā sieviešu diena ir neoficiāli svētki tāpat kā mūsu kaimiņvalstīs Igaunijā un Lietuvā, kā arī Polijā, Itālijā, Brazīlijā, Portugālē, taču vairākās valstīs, piemēram, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Mongolijā, Kazahstānā, šī ir oficiāla brīvdiena visiem valsts iedzīvotājiem, atsevišķās valstīs (Ķīnā, Madagaskarā) - brīvdiena tikai sievietēm.

Dāvanu idejas sievietēm

Tie ir svētki, kuros tiek sveiktas pilnīgi visas sievietes - draudzene, sieva, mamma, vecmammas, māsas, māsīcas, darba kolēģes, paziņas... Ko darīt, lai šie svētki nesamazina naudas maku par pāris izmēriem, jo apsveikt teju visas ir gandrīz neiespējami?

Ziedi - nezūdoša klasika. Kurai sievietei gan nepatīk saņemt ziedus? Ziedi var izglābt teju vai visās situācijās, un tos var dāvināt jebkurai dāmai jebkurā vietā un laikā - darbā, skolā, mājās, jo ziedu saņemšana sievietēm nozīmē daudz. Nav nepieciešamības dāvināt dārgus un ekstravagantus puķu pušķus - pietiks, ja uzdāvināsi pāris tulpes vai kaut vai tuvumā saplūktās sniegpulkstenītes, klāt tām pasniedzot nelielu šokolādi vai jebko citu, kas konkrētajai sievietei var sagādāt prieku.

SPA atpūta. Sieviešu diena šogad “iekrīt” piektdienā, kas ir pēdējā nedēļas darba diena, tāpēc pārsteidz savu sievieti (mīļoto sievu) nesagatavotu - rezervē SPA un pēc darba dodaties kopā uz turieni, neko neteikdams, kurp dodaties - sagādā viņai patīkamu pārsteigumu. SPA divām personām ir iespējams iegādāties, sākot no 10 eiro. Protams, ja vēlies arī naktsmājas pēc relaksēšanās, tas noteikti izmaksās daudz vairāk, taču viss ir atkarīgs no Tavām finansiālajām iespējām - ja to vari atļauties, tad kāpēc ne?

Noderīgi atceries, ka vairums SPA var tikt rezervēts jau šodien, jo šī tomēr ir īpaša gada diena, tāpēc neatliec rezervāciju uz pēdējo brīdi!

Uzdāvini sievietei nepieciešamo. Šādi var nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu. Kā? Ja zini, kas Tavai mīļotajai patiešām ir nepieciešams - kosmētika, smaržas vai jebkas cits, kuru agrāk vai vēlāk viņa tāpat iegādāsies, uzdāvini viņai to! Tādā veidā gan var lieliski ietaupīt naudu, pasniedzot to, kas vajadzīgs, gan arī sagādāt patīkamu pārsteigumu!

Noderīgi!

Nav vērts tērēt dāvanu iegādei lielus naudas līdzekļus, ja pēc tam nespēsi sagaidīt nākamo algu. Ja arī šādā situācijā esi nonācis, tad derētu atcerēties par ātrajiem kredītiem, kas ļauj aizņemties mazu naudas summu uz samērā īsu laika periodu bez procentiem; tas nozīmē, ka jāatdod tik, cik aizņēmies, tomēr, lai arī šī ir viennozīmīgi laba ātro kredītu priekšrocība, kredītsaistības ir un paliek sava veida saistības, un ne velti saka, ka kredītam ir jābūt atbildīgam lēmumam.

Atceries, ka dāvanām nav jābūt dārgām, jo ne vienmēr vērtīgas dāvanas otram var nozīmēt to pašu. Reizēm dāvana, kurai piemīt īpaša "odziņa" un kura savā veidā var radīt pārsteigumu, neiztērējot pārāk daudz naudas, var sagādāt daudz lielāku prieku. Izgatavo dāvanu pats - varbūt tā var būt ierāmēta mīlestības vēstule vai jebkas cits, kas pauž mīlestību un parāda attieksmi pret konkrēto cilvēku?!

Izmantosim šo dienu, lai sniegtu patīkamus pārsteigumus un prieku tām, kuras mums ir pavisam tuvas!